ÅHF logo
ÅHF Hem > Vi rekryterar byråsekreterare/receptionist

Vi rekryterar byråsekreterare/receptionist

Gör en betydelsefull insats för mänskliga rättigheter – bli en stolt medlem av vårt dynamiska team!

Vill du vara en del av en inspirerande organisation som strävar efter att förbättra samhället för personer med funktionsnedsättning? Nu har du chansen att ansluta dig till Ålands handikappförbund r.f., samarbetsorganisation för 12 åländska föreningar. Vi söker just nu en entusiastisk och engagerad individ som kan ta rollen som:

BYRÅSEKRETERARE/RECEPTIONIST

Som byråsekreterare kommer du att spela en central roll genom att hantera vår reception och tillhandahålla administrativ service till våra värdefulla medlemsföreningar. Du kommer även att vara ansvarig för att hantera medlemsregistret Membra och sköta utlåningen i vårt bibliotek, försäljning av hjälpmedel samt ge stöd till vår ekonomiansvariga genom fakturering och lönerutiner.

Vi söker dig som:

  • Innehar relevant arbetslivserfarenhet
  • Besitter starka samarbets- och organisationsfärdigheter
  • Är noggrann och har en förmåga att fokusera på detaljer
  • Kan hantera flera parallella uppgifter på ett effektivt sätt
  • Har en positiv och serviceorienterad attityd
  • Är självgående med hög initiativförmåga
  • Har ett genuint intresse och gärna erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning

Erfarenhet av föreningsarbete betraktas som meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen följer Landskapet Ålands tjänstekollektivavtal och är en tillsvidareanställning med inledande prövotid. Tillträde är planerat till den 1 augusti 2023, eller enligt överenskommelse. Omfattningen är 80% av heltid. Löneklass A17 (80% av 2180,47 euro) plus eventuella ålderstillägg.

Har du frågor kan du kontakta kommunikatör Saga Douhan på telefon 040-1897431 eller via e-post [email protected]. Sista ansökningsdag är den 7 juni 2023, och din ansökan bestående av CV och personligt brev skickas till [email protected] (märk ämnesraden med: ”Ansökan – byråsekreterare/receptionist”).

Besök gärna vår hemsida på www.handicampen.ax för mer information om oss. Ta steget och gör skillnad idag! Vi ser fram emot din ansökan och att få välkomna dig till vårt team!